Wegenwacht Fiets

Pechservice voor je fiets

De ANWB Wegenwacht kennen wij inmiddels allemaal. Maar wist je dat de Wegenwacht er ook voor pechgevallen met de fiets is?

Ontdek de voordelen van Wegenwacht Fiets voor snelle en betrouwbare hulp bij een kapotte fiets, waar je ook bent in Nederland of België.

Of je nu een elektrische fiets hebt met een lekke band, een gebroken ketting of een accuprobleem, de pechservice zorgt dat je weer snel op weg kunt. Zelfs als je thuis bent en je fiets niet start, biedt Wegenwacht Fiets hulp bij jouw deur.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de pechservice voor fietsen en ga zorgeloos op pad!

Geniet van zorgeloos fietsen met Wegenwacht fiets

24/7 Pechservice

Bij pech onderweg is het altijd fijn om te weten dat je snel geholpen kunt worden.

Met Wegenwacht Fiets ben je verzekerd van betrouwbare en snelle pechhulp in heel Nederland en België, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Of je nu in je eigen woonplaats bent of ver van huis, de Wegenwacht staat altijd voor je klaar.

Gratis Fietscheck

Een gratis jaarlijkse fietsveiligheidscontrole van uw (elektrische) fiets door een deskundige van uw lokale fietsenspeciaalzaak.

Ook kun je advies krijgen over fietsonderhoud, reparaties en afstellingen. 

Juridisch Advies

Ontvang gratis juridisch advies na een verkeersongeval met jou (elektrische) fiets.

Deskundige van de ANWB geven hulp en is er om jou te ondersteunen en je rechten te beschermen. 

Ontdek de voordelen

Bel de ANWB Alarmcentrale op 088-269 2888 voor hulp bij fietspech – waar je ook bent in Nederland of België. ANWB Wegenwacht Fiets biedt 24/7 hulp, zowel thuis als langs de weg.

Ze brengen je naar je bestemming of fietsenmaker als ze het probleem niet direct kunnen oplossen.

Bovendien bieden ze gratis fietschecks en jaarlijkse veiligheidscontroles door professionele fietsenwinkels en juridisch advies bij ongevallen.

Conclusie

ANWB is een betrouwbare pechhulpdienst die je altijd en overal helpt bij pech onderweg. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je wensen en behoeften.

Als je op zoek bent naar betrouwbare pechhulp en extra voordelen en kortingen, is ANWB pechservice voor fietsers zeker het overwegen waard.